Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ!!! 156 2.0 Selespeed ми прескача 3 скорост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
    е не можах да те убедя и първото да е селеспийид и това е)

на колегата му казах като дойде в софия да се обади . имам робот на части и може да му измислим датчик, ако е от това.
    Верно че първоначално доста бях стреснат и аз от въпросните роботи, но все пак тогава си нямах кои знае колко хабер от Алфи(не че сега съм спец), и това доста ме притесни......
    Но следващата ще е селеспиидка задължително, жената нещо взе да харесва 147, и като понатрупам авоари ще започна да се оглеждам за двойка селеспиид, разбрах че има, макар и рядко да се срещат.......след това естествено ще гледам да и пробутам сегашното ни возило, макар че това трудно ще стане.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

момчета има тия кутий са си супер

от много време се бях спрял на Selespeed ама нямах леф. сега ми паднаха пари и си я купих независимо тоя проблем не смятам да я махам дори и да не го оправя. просто баща ми каза че всички дето не разбират ще ми се правят на разбирачи . Взехме на майка ми Фиат Панда със подобна кутия пак с робот (даже мисля че е същия само че с подобрения) и сме доволни. Fiore тоя датчик кви пари ще е или той твоя не става за ползване.
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        хъм това със смяната на скоростите от волана и от лоста е много интересно. а как ли е ако я караш в режим "сити"?
        Сега ще му се обадя да го попитам. хахах

Comment

Наскоро четох в англииския форум че имало някакъв болт или нещо от сорта за регулиране на съединителя, който много често се разхлабвал, и проблема се решавал.....
          http://forum.alfa156.net/forum/forum...TID=48408&PN=3
          Тва беше май.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

абе човек

Тоя мурафет си го прави когато си иска. не вярвам да е болт щото ако е разхлабен ще го пражи постоянно според мен или поне така си го представям. а тя си го прави след като загрее и то не винаги от 2-ра ми бави 3-та и някой път скача напрао на 4-та скорост не вярвам да е един ш***н болт

Comment

Аконе си си решил проблема обади се 0885860466

Comment

ами като го реша ще ти се обадя що и ти ли го имаш тоя проблем????

Comment

а да ти кажа

вече за 3-ти път ми блокира на 3-та скорост предните два пъти беше изгорял втория бушон пише,че трябва да е 30 ампера ,но понеже не зацепваше му набучих 50 амперов ,е в момента не е от бушона той си е здрав нещо гадно се случи и другата седмица имам час в Ауто Италия ще я закарам с пътна помощ е тва е селеспийда само ядове и харчене на кинти

Comment

Първоначално публикувано от tankist Покажи съобщение
                    ....... е тва е селеспийда само ядове и харчене на кинти
                    Грешиш приятелю, селеспийда е максимум кеф)) Явно не си случил на читав. Закарай я във ванто или в мазерати.Там вероятноста да ти я оправят е доста по голяма
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Произведените след 2002 или 2001 беше нямат никакъв проблем, а при предишните може и да има
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Произведените след 2002 или 2001 беше нямат никакъв проблем, а при предишните може и да има
                        хайде пак чул-недовидял. и знаеш ли какъв е точно проблема който дават и до коя година е? това ти мнение помага ли на колегата?

съжалявам за офф-а
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от tankist Покажи съобщение
                          вече за 3-ти път ми блокира на 3-та скорост предните два пъти беше изгорял втория бушон пише,че трябва да е 30 ампера ,но понеже не зацепваше му набучих 50 амперов ,е в момента не е от бушона той си е здрав нещо гадно се случи и другата седмица имам час в Ауто Италия ще я закарам с пътна помощ е тва е селеспийда само ядове и харчене на кинти
                          Аутоиталия- слаба вероятност да оправят каквото и да било по Селеспийда, но пък ще ти загубят времето... Нищо чудно да ти кажат и нещо от сорта: "Ами то това си е нормално за селеспийда, карай си и ела след месец, ако случайно колата не се е самоизлекувала дотогава".
                          Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
                          ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

моята по спря да го прави тоя номер ама вчера беше топло и пусках климатика и след 50-тина км пак ми го направи тоя номер някой някъкви идей да има

Comment

Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                              моята по спря да го прави тоя номер ама вчера беше топло и пусках климатика и след 50-тина км пак ми го направи тоя номер някой някъкви идей да има
                              ами в топлото време маслото в селеспийда се загрява повече и съответно става по рядко. проблемите на селеспийда обикновенно се появяват лятно време в горещините.
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

хмм

както и друг път съм писал тия от вантотрейд не искам и на картинка да ги виждам,вече съм я водил алфата там и твърдя,че са супер некадърници във всяко едно отношение,по точно казано само виж багерите и камионите от вън та тва си е сервиз за трактористи братче,а тогава във Вантотрейд за селеспийда въобще и не пожелаха да говориме а другите неща супер некачествено извършиха-а в Аутоиталия поръчаха помпата била изгоряла има няма 1000 и неколко лева ама кво е това за Алфа пфу пари за семки седя и чакам да я оправят и я продавам одма за без пари тая кошница гадна мръсна долна ...и прочие

Comment

Working...
                                X